S tehniko access bars do novega življenja

Kako lahko z access bars pridem do boljše samopodobe. Mislim, da je to skoraj najbolj preprosta stvar, ki se lahko doseže s tem. Ko ima človek dobre miselne vzorce, je vse lažje in access bars so zagotovo zelo učinkoviti pri spreminjanju miselnih vzorcev. Vsaj pri meni se je tako izkazalo.

Kar nekaj let sem bila v okolju, ki mi ni ravno dajalo možnosti za dobro samopodobo. Preden sem pristala tukaj sem bila v mnogo boljšem stanju, ampak vseeno ne tam, kjer bi želela. Najverjetneje sem morala pristati v tem okolju, da sem se določene stvari naučila. Na srečo pa sem se vmes srečala tudi z access bars tehniko, ki mi je pomagal, da sem se ponovno osredotočila na pozitivne misli in na tem delala naprej. Okolje, v katerem sem bila in ki me je obremenjevalo, pa je v nekem trenutku enostavno odpadlo. Kar sem tudi vedela, da bo, ko bom na to pripravljena. 

Prav spomnim se, ko sem začela z access bars tehnikami, kje sem bila, pa je komaj nekaj mesecev nazaj od tega in kje sem sedaj. Poleg tega, da imam bolj pozitivne misli o sebi, imam tudi več volje do življenja, več apetita in več motivacije za delo in vse, kar me obkroža. Ker sem v bolj pozitivnem stanju pa tudi v svoje okolje vedno lažje privlačim več pozitivnih dogodkov. In tako se je moje življenje zelo hitro postavilo na glavo. Najprej v bolj raztresenem stanju, ker se je kar naenkrat začelo več stvari dogajati. Kljub temu da so bile pozitivne, sem se lovila, ker je bilo vse skupaj preveč za moje takratne zmožnosti. Ampak tako kot sem svojo samopodobo stabilizirala z access bars tehniko sem tudi stabilizirala vse to, kako želim to novo okolje dojemati. In ker sem želela, da vse to doživljam v notranjem miru, sem tudi to dosegla.

V mnogih pogledih sem že preizkusila, kako lahko access bars resnično naredijo čudeže in vidim, da še zdaleč nisem niti na pol poti vsega, kar ponujajo.