Ko si privoščiš in odločiš, da bo Fitnes oprema kar pri tebi doma

Že kar nekaj časa razmišljam o temu, kako bi lahko se spravila kaj v fitnes, saj je pisarniško delo in osemurno sedenje na stolu kar zahtevno tudi za mojo bolečo hrbtenico.

Vendar pa, ob takšni misli, se mi trenutno zdi to misija nemogoče, saj je delovni urnik, popoldanske obveznosti in zraven še en pes in otrok zelo pestro in nemogoče priti do časa zase. Predvsem me mori to, ker že da bi se spravila v fitnes, bi mi trajalo kar nekaj časa, da pridem do lokacije, parkiram avto, se preoblečem, končno naredim vajo in nato pa še vse kontra, spravi spet bi se mogla preobleč, it do avta, se odpeljat domov in nato pa se še doma stuširat in delat dalje. Res bi mi bilo idealno če bi bila fitnes oprema, kar pri meni doma in mi nebi bilo potrebno kamorkoli it. Tako bi tisto vožnjo in parkiranje lahko enostavno pri šparala s časom in pa tudi preoblačenje bi mi bilo lahko nekaj zelo bolj enostavnejše in hitrejše.

Ker sem res potrebovala neko dejavnost, s katero bi si lahko pomagala in naredila nekaj dobrega za svoje telo kot pa tudi za svojo hrbtenico po večurnem sedenju. Tako sem začela biti bolj pozorna katera fitnes oprema bi mi morda lahko najbolj odgovarjala tudi v domačem stanovanju, saj v veliki hiši, sva se z možem že velikokrat pogovarjala, da bi eno sobo, ki nama je trenutno viška, imela ravno za sprostitev in rekreacijo, zato bi bila fitnes oprema zanjo lahko res idealna.

Ko si privoščiš in odločiš, da bo Fitnes oprema kar pri tebi doma

Tako res ni trajalo dolgo, saj sem izbrala neko klasično sobno kolo, in pa tisto več funkcionalno mizo, pri kateri lahko delaš različne vaje za mišice kot so razni trebušnjaki ali pa kakršnokoli variacije. Seveda je bil tudi partner zelo navdušen nad vso to mojo zagnanostjo z urejanjem prostora, jaz pa sem že razmišljala naprej, še o sami dekoraciji in ambientu.